Groep 1/2    Groep 3    Groep 4    Groep 5    Groep 6    Groep 7    Groep 8      Volg ons op facebook      
Door de overgang naar een nieuwe server zou het kunnen dat iets nog niet goed werkt.
Geef dit a.u.b. zo snel mogelijk door dan verhelpen we het probleem zo snel mogelijk.

PRIVACY STATEMENT en en Cookie verantwoording | Juf Milou

 

Deze Privacy en Cookie verantwoording heeft betrekking op alle websites die Juf Milou beheert. Zie onderstaande lijst met websites:

jmonline.nl
jmgedrag.nl
jufmilou.nl
juf-milou.nl
juf-milou.com
jmknutselen.nl

Juf Milou respecteert de privacy van haar klanten en verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving ten aanzien van persoonsgegevens. In dit Privacy Statement legt Juf Milou uit welke gegevens wij over u verwerken en met welk doel. Wij raden u aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen.

Wie is Juf Milou?

Juf Milou , gevestigd aan de Kleiwerf 204, 2405HS Alphen aan den rijn, zal optreden als de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Welke persoonsgegevens verzamelt en verwerkt Juf Milou?

Verstrekte gegevens

Juf Milou verzamelt de door u actief verstrekte persoonsgegevens, zoals uw naam, plaatsnaam, e-mailadres en naam van de school. Als u zich registreert, zullen wij u ook vragen een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen voor als u in de toekomst toegang wilt krijgen om gebruik te maken van de diensten van Juf Milou.

Klikgedrag

Juf Milou probeert op verschillende manieren haar dienstverlening te optimaliseren. Naast de door u verstrekte gegevens verzamelt, verwerkt en registreert Juf Milou gebruikersgegevens van ontvangers van nieuwsbrieven en van bezoekers van Juf Milou. Deze informatie wordt verzameld door middel van cookies. Verderop kunt u meer lezen over het gebruik van cookies.

Automatisch gegeneerde informatie

Om de website optimaal te kunnen laten werken (bijvoorbeeld om pagina’s goed te kunnen weergeven en om de website te beveiligen) heeft Juf Milou bepaalde informatie nodig. Juf Milou verzamelt daarom automatisch gegeneerde informatie over uw (surf)gedrag tijdens uw gebruik van onze website. Deze informatie bestaat uit:

het type device (o.a. tablet of smartphone);
het IP-adres (en geolocatie) van uw randapparatuur
het besturingssysteem dat uw device gebruikt
de pagina’s die u bezoekt
hoe u uw weg vindt op de website.
Voor welke doeleinden zal Juf Milou uw persoonsgegevens verwerken?

Ben je jonger dan 16 jaar?
Als je jonger bent dan 16 jaar mag je slechts persoonsgegevens aan jmonline.nl verstrekken als je daarvoor toestemming hebt gekregen van één van je ouders of een wettelijk vertegenwoordiger die het privacybeleid heeft gelezen.

Juf Milou zal uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden gebruiken:

om u via de website diensten aan te bieden;
om u de nieuwsbrieven, waarop u bent geabonneerd, toe te zenden;
Gegevensverwerking
Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van Juf Milou.

We zullen alle stappen nemen die redelijkerwijs noodzakelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig en in overeenstemming met deze privacyverklaring worden behandeld.

Gebruik van gegevens

Juf Milou zal de door u verstrekte en in een klantprofiel opgeslagen informatie gebruiken om u nieuwsbrieven van Juf Milou te sturen.
Bovendien is het zo dat als u akkoord gaat met het ontvangen van partner-nieuwsbrieven, uw persoonsgegevens bij Juf Milou blijven, die u de partner-nieuwsbrief zal sturen. Uw persoonsgegevens nooit worden overgedragen aan externe organisaties.

Juf Milou biedt u de mogelijkheid te allen tijde uw voorkeuren te wijzigen en zal u in elke nieuwsbrief of e-mail die u via elektronische weg wordt toegezonden, herinneren aan de mogelijkheid om uw voorkeuren te wijzigen en om u af te melden voor verder ontvangst van e-mails. Indien u geen e-mail wenst te ontvangen van Juf Milou, kunt u zich nu ook afmelden via privacy@juf-milou.nl

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons ook telefonisch benaderen: 06 1909 2044

U kunt ook te allen tijde uw wensen aan ons kenbaar maken door ons een brief of een e-mail te sturen op het adres dat onder aan deze Privacyverklaring staat onder het kopje ‘uw rechten’.

U kunt uw persoonlijke gegevens te allen tijde eenvoudig wijzigen. Tevens kunt u uw account uit onze database verwijderen. Al uw gegevens zijn dan definitief verwijderd. Let op! Uw account is dan niet meer te herstellen.

Verstrekking van gegevens aan derden

Als het bedrijf Juf Milou verkocht wordt, dan zullen de persoonsgegevens van onze abonnees en gebruikers worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Tevens bestaat de mogelijkheid dat Juf Milou uw persoonsgegevens verstrekt als Juf Milou hiertoe verplicht is als gevolg van een rechterlijk bevel of een andere wettelijke verplichting, een dagvaarding of een rechtszaak of als dat op een andere manier wettelijk verplicht is, of als we van mening zijn dat het noodzakelijk is ter verdediging van onze rechten, bijvoorbeeld om illegale activiteiten of inbreuken op ons beleid te voorkomen of te bestrijden.

Wat zijn Cookies en hoe gebruikt Juf Milou ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website op de harde schijf of in het geheugen van uw tablet of mobiele telefoon (hierna: “apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website worden geplaatst, kunnen uw apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen.

Cookies van Juf Milou

Juf Milou maakt alleen gebruik van technische en functionele cookies, die noodzakelijk zijn om de website op een gebruiksvriendelijke manier te leveren of om informatie te verkrijgen over de kwaliteit of effectiviteit van de website. Zo zorgen functionele cookies er voor dat u na het inloggen op de website niet op elke pagina opnieuw hoeft in te loggen en onthouden deze functionele cookies de ingevulde instellingen, zoals uw taalvoorkeuren. Als het niet noodzakelijk is om persoonsgegevens in een cookie op te slaan, zal Juf Milou dat niet doen.

Cookies van derde partijen

Analytics cookies

Via Google Analytics worden geanonimiseerde gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals u de website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting van onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google verstrekt deze informatie ook aan adverteerders om inzicht in de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, evenals het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Wilt u niet dat uw klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kunt u via de website van Google een browser-plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die u bezoekt, dus niet alleen voor deze website. U kunt de browser-plugin hier downloaden.

 

Social media cookies van derden

Hoe werken social media cookies van derden?

Social media cookies worden door de social media websites zelf geplaatst. Wanneer je op onze website een social media button aanklikt, kan een social media cookie worden geplaatst. De social media partij kan jouw IP-adres herkennen op het moment dat je een pagina van onze webwinkel wilt delen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. We raden je aan onderstaande privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen:

Advertising cookies

Advertentienetwerken en mediabureaus fungeren als tussenpersoon voor adverteerders. De advertentiecookies van deze partijen maken het mogelijk dat: Juf Milou advertenties laat zien op bepaalde plekken op de website. Deze advertenties zijn voor ons een noodzakelijke bron van inkomsten, waarmee wij onze website financieren. Daardoor kan jij onze website blijven bezoeken. Zo kunnen we onze website (gedeeltelijk) gratis blijven maken en aan jou aanbieden. Deze advertenties maken gebruik van diverse soorten cookies. Deze advertenties worden door ons en door derden op onze website geplaatst.

Advertentiecookies maken het onder meer mogelijk dat:

  • er een advertentie wordt getoond;
  • er kan worden bijgehouden welke advertenties jij al hebt gezien, om te voorkomen dat jij telkens dezelfde advertenties te zien krijgt;
  • er kan worden bijgehouden hoeveel bezoekers op de advertentie klikken ten behoeve van het bepalen van onze advertentie-inkomsten samen met de adverteerder;
  • er informatie wordt verzameld over of de advertentie aanslaat.

  • Google Adsense (Doubleclick)
  • Bol.com

Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Om advertenties te serveren, wordt een cookie van DoubleClick geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden getoond. Dit wordt ook wel een ‘frequency cap’ genoemd. Als u desondanks deze cookie niet wilt laten plaatsen kunt u dit aangeven op de website van YourChoicesOnline [link: https://www.youronlinechoices.com/be-nl/].

Meer informatie over Google Adsense vind je hier: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Weten uitgevers door cookies wie ik ben?

Nee, zeker niet! Cookies worden opgeslagen in de webbrowser van uw apparaat en zijn niet gekoppeld aan u persoonlijk. Met cookies kunnen uitgevers dus alleen de computer herkennen en niet de gebruiker die er achter zit. Cookies kunnen ook niet worden gebruikt om uw persoonlijke gegevens (zoals e-mail- of woonadres) te achterhalen. Cookies houden dus ook geen enkel verband met ongewenste verkooptelefoontjes, spam of virussen.

Hoe gebruikt Juf Milou cookies?

Andere cookies gebruiken we voor statistische doeleinden. We meten bijvoorbeeld hoe vaak bezoekers op de site komen, welke artikelen goed gelezen worden, welke webbrowsers er gebruikt worden en welke zoektermen er bij een zoekmachine zijn ingevuld om onze websites te vinden. Hiermee kunnen we de website, zowel qua vorm als inhoud, optimaliseren en verbeteren. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ze registreren dus niet wie u bent of wat uw emailadres is.

Tot slot worden op onze site cookies gebruikt voor advertentiedoeleinden. Ook die cookies registreren geen persoonsgegevens en zijn gekoppeld aan uw browser, niet aan u zelf. Deze cookies worden gebruikt om advertenties op de websites zo veel mogelijk af te stemmen op uw interesses. Ook dienen deze cookies soms om te onthouden dat u een bepaalde advertentie al heeft gezien. Zo worden bijvoorbeeld uitingen niet steeds opnieuw getoond aan dezelfde bezoeker.

Waarom zou ik cookies toestaan?

Cookies zijn een belangrijk instrument voor adverteerders om hun boodschap toe te snijden op uw interesses.

Het blokkeren van cookies zorgt er overigens niet voor dat u geen reclame meer te zien krijgt. De advertenties zijn alleen niet toegesneden op uw interesses en worden vaker herhaald.

Kan ik cookies uitschakelen of verwijderen?

U kunt uw browser zo instellen dat geïnstalleerde cookies worden verwijderd en dat u tijdens uw volgende gebruik van de website geen cookies ontvangt. Hier kun u lezen hoe u verschillende type cookies kunt verwijderen bij verschillende browsers:

Chrome
Mozilla
Explorer
Safari
Opera

Waarschuwing: indien u cookies uitschakelt, dan wel verwijdert, kan het zo zijn dat u geen toegang hebt tot (onderdelen van) de website of dat de website niet optimaal werkt. Om meer over deze functies te weten te komen, kunt u het beste uw browserinstructies of de Help functie van uw browser raadplegen.

Wilt u alleen cookies uitschakelen van derden die cookies plaatsen om uw surfgedrag te registreren, maak dan gebruik van deze link: https://www.youronlinechoices.eu/nl/uw-advertentie-voorkeuren

Websites van derden

Op de websites van Juf Milou kunt u hyperlinks aantreffen waarmee u de website verlaat en op de website van een andere partij terecht komt. Juf Milou heeft geen zeggenschap over diensten en/of websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze diensten en/of websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Dit Privacy Statement van Juf Milou heeft alleen betrekking op (persoons)gegevens die via de website van Juf Milou zijn verkregen. Juf Milou accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) diensten, websites en/of cookies van derden.

Mollie

Voor het afhandelen van een premium account maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genomen waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollies dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Op welke wijze worden uw persoonsgegevens beschermd?

Uw persoonsgegevens worden verwerkt onder verantwoordelijkheid van Juf Milou. Juf Milou zal ervoor zorgen dat uw persoonsgegevens met zorg worden behandeld en zal passende technische en organisatorische maatregelen treffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Hoe lang bewaart Juf Milou uw persoonsgegevens?

Juf Milou bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en worden verwerkt.

Uw rechten

Indien u wilt weten welke persoonsgegevens Juf Milou over u heeft vastgelegd, kunt u contact opnemen met Juf Milou door een mail te sturen naar privacy@juf-milou.nl of door uw verzoek te sturen aan Juf Milou, Afdeling Privacy, Kleiwerf 204, 2405HS Alphen aan den Rijn.

Juf Milou zal ten minste binnen vier weken aan u mededelen of Juf Milou persoonsgegevens over u verwerkt. Indien dit het geval is, zendt Juf Milou u tevens een volledig overzicht van de persoonsgegevens die Juf Milou over u verwerkt.

U kunt Juf Milou aan de hand van het verstrekte overzicht verzoeken om persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze feitelijk onjuist zijn, voor het doel of doeleinden van verwerking onvolledig of niet ter zake dienend zijn dan wel anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. Juf Milou zal ten minste binnen vier weken laten weten of, dan wel in hoeverre, Juf Milou aan uw verzoek zal voldoen.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen in het Privacy Statement zullen op deze pagina worden geplaatst. Wij adviseren u daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over dit Privacy Statement, dan kunt u een e-mail sturen aan privacy@juf-milou.nl of door uw verzoek te sturen aan Juf Milou, Afdeling Privacy, Kleiwerf 204, 2405HS Alphen aan den Rijn.

 

Laatst gewijzigd op: 13-06-2021

 

 

Verklaring van alle grbuikte cookies op deze website:






  Adverteren   |   Boekrecensies   |   Contact   |   Privacy & Cookiebeleid   |   Disclaimer