Groep 1/2    Groep 3    Groep 4    Groep 5    Groep 6    Groep 7    Groep 8      Volg ons op facebook       

Ik heb wie heeft

Ik heb wie heeft: Hier kun je een reactiespel maken aangepast aan het aantal leerlingen in je klas. Elk kind krijgt een kaartje en dan zeg je start, het kind met dit kaartje leest de vraag op zijn kaartje voor en degene met het antwoord reageert hierop. Vervolgens leest hij de vraag van zijn eigen kaartje weer voor en kan de volgende reageren. Zo komt iedereen achter elkaar aan de beurt. Vaak maken de kinderen er een strijd van om het steeds sneller voor elkaar te krijgen in een kortere tijd.

Elke keer dat je een spel aanmaakt krijg je andere vragen en/of opdrachten. Deze worden dus willekeurig gekozen zodat elk aangemaakt spel anders is.

Hoe werkt het?

Geef in het menu op hoeveel kinderen er meedoen met het spel. En maak een keuze in welk thema je wilt spelen. Indien je voor rekenopdrachten kiest dan moet je ook een maximum uitkomst getal opgeven.

Indien je voor tafels kiest dan moet je een bereik tussen de tafels opgeven, b.v. 1 en 5. Let wel op, hoe meer leerlingen hoe groter je het bereik moet maken. Je krijgt een melding indien we niet genoeg kaartjes kunnen maken. Vergroot dan het bereik van de tafels.

Voor vragen / informatie / uitbreidingen en/of verbeteringen kun je ons altijd mailen.
 

Aantal leerlingen (max 40)
  (maximaal 40)


  (tussen 45 en 9999)Thema:

Type eerst in voor hoeveel leerlingen je het spel wilt.

   Adverteren   |    Boekrecensies   |    Sponsor Juf Milou   |    Contact   |    Privacy & Cookiebeleid   |    Disclaimer