Juf Milou voor al uw onderwijsmateriaal
     Groep 1/2    Groep 3    Groep 4    Groep 5    Groep 6    Groep 7    Groep 8      Volg ons op facebook       

Op juf-milou.nl zijn voor alle groepen in het basisonderwijs materialen te vinden om te gebruiken in de klas of thuis. Alles is gemaakt op het niveau van de kinderen. Zo zijn er voor alle groepen werkboekjes te vinden die aansluiten bij een thema zoals seizoenen en feestdagen.

Voor de kleuters zijn er uitgewerkte thema's waar je o.a. knutselwerkjes, werkbladen, woordkaartjes en kralenplankjes kunt vinden. Daarnaast zijn er oefeningen om cito-vaardigheden te oefenen en kun je met de kinderen aan de slag met rekenen en taal. Met de naamkaartjes en de dagritmekaartjes kun je alles goed overzichtelijk maken voor de kinderen en jezelf.

Groep 3 kan oefenen met begrijpend lezen. Ook voor oefeningen rondom de cito kun je op onze website goed terecht. In groep 3 leren de kinderen ontzettend veel rondom lezen en schrijven. Wij bieden dan ook werkbladen en leuke spelletjes aan waarbij letters en woorden worden geoefend.

Voor de groepen 4 t/m 8 zijn er op niveau allerlei teksten te vinden waarbij verschillende leesstrategie├źn gebruikt moeten worden om de vragen te kunnen beantwoorden. Er zijn leuke breinbrekers met verschillende opdrachten waarbij rekenen, taal en het logisch denkvermogen worden geprikkeld. Daarnaast zijn er vele uitgewerkte proefjes te vinden om gezamenlijk of in groepjes in de klas uit te voeren. Ook hebben we uitgewerkte beeldende vorming opdrachten waarbij er een schilder, kunstenaar of volk centraal staat. En natuurlijk hebben we ook oefeningen om aan de slag te gaan met werkwoordspelling, redactiesommen en woordsoorten.

Veel plezier!   Adverteren   |    Boekrecensies   |    Sponsor Juf Milou   |    Contact   |    Privacy & Cookiebeleid   |    Disclaimer